RockStation

Tom Araya a fegyvertartásról és az önvédelemről (videóval)

2016. június 29. - theshattered

0120.jpgA tegnapelőtti svájci Slayer koncerten Tom Araya kicsit elgondolkodott és szinte szónoki beszédbe kezdett a Mandatory Suicide előadása előtt. Szerény meglátása szerint minden háztartásnak kellene legalább egy tűzfegyvert tartania önmagunk megvédése érdekében. De hogy mit is mondott konkrétan az öreg? (fotó: Réti Zsolt)

"Igaz, hogy minden háztartásnak fegyvert, vagy puskát kellene tartania? Nem? Azt hittem, mindenkinek kellene, hogy legyen egy fegyvere, vagy egy puskája az otthonában. Nem igaz? Különben hogy fogjátok megvédeni az országot?"

Majd így folytatta: "Meg kell tudnotok védeni az országotokat. Ennek mindenhol így kellene mennie. Mert ha nincs semmid, amivel megvédenéd magadat, vagy az országod többi lakosát, mi fog történni? Emberek fognak meghalni! Meg is halnak! Nem igaz? Dehogynem. Ez megy most is. Nem akarok nevekkel dobálózni, de láthatjátok, hogy mik mennek más országokban. Csak mert nem tudják megvédeni magukat. És erről beszélek: meg kell tudnod védeni magadat a többi állampolgárt és a kib*szott országodat. Komolyan beszélek! Nem nem egy kib*szott vicc. Tudjátok, elég szar érzés tudni, hogy mások azért halnak meg, mert te nem tudod megvédeni őket. Ez kib*szott szívás."

Hogy ez része lenne-e műsornak, vagy tényleg csak egy hirtelen jött gondolatmenet volt Araya mester részéről, szombaton a VOLT fesztiválon ti is ki tudjátok majd deríteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr488853694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum