RockStation

Dave Mustaine hálás Chris Adler szolgálataiért, de ennyi volt a Megadethes kaland

2016. július 04. - theshattered

megadeth_2015_1.jpgEgy Tel Avivban tartott sajtótájékoztató keretében a Megadeth frontember Dave Mustaine elárulta, hogy Chris Adler, aki helyén az utóbbi időben a Soilworkös Dirk Verbeuren ült, már nem fog visszatérni a Megadethbe - tudta meg a Loudwire.

A sajtótájékoztatón a Machine Music ujságírója, Ron Ben-Tovim az új tagok, azaz Kiko Loureiro gitáros és Chris Adler fogadtatására akart rákérdezni, amire Mustaine a következőt válaszolta neki, legalábbis Adlerrel kapcsolatban: "Ha nagyszerű emberek között vagy, szégyenteljes dolog nem hagyni őket kibontakozni. De hadd magyarázzam ezt el: Chris Adler nem tagja a Megadethnek, ő a Lamb of Godban játszik. Ő egy session zenész volt, egy olyan tag, akit felbéreltünk a munkára. Már nincs több dolga velünk, a saját zenekarával van. Nagyon hálás vagyok a közreműködéséért. Nagyon hálás vagyok, hogy bemutatta nekünk Dirköt. Még mindig nem jelentettük be, hogy ki lesz az új dobosunk. De nem Chris Adler lesz, mert ő a Lamb of God tagja."

Mint ismeretes, a Dystopia albumon doboló Adler a korábbi dobos, Shawn Drover 2014-es távozása után került a képbe, aki a lemezbemutató turné egy részén is vállalta a Megadeth erősítését. Amikor épp ütköztek a dátumok, Tony Laureano dobtechnikus urgott be a helyére.

"Nem tudom kifejezni, mennyire hálás vagyok Chris Adlernek a kedvességéért." - nyilatkozta Verbeuren, aki Adler javaslatára került a Megadethhez - "Igazán nagy megtiszteltetés, hogy Chris helyét tölthetem be a Megadethben, egy olyan zenekarban, amit egész gyerekkoromban hallgattam. Nagyon hálás vagyok Dave Mustainenek, David Ellefsonnak és Kiko Loureironak a meleg fogadtatásért."

Azt, hogy hogyan teljesít Verbeuren a Megadeth soraiban, arról személyesen ti is meggyőződhettek, ugyanis július 15-én a Rockmaratonra is ellátogat a legendás thrash kvartett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr908865570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum