RockStation

Fej nélkül nem tud már pofázni! - Itt egy új WarFather dal!

2016. július 05. - theshattered

warfather_grey_eminence.jpgA death metal rajongók számára jó eséllyel ismerős a WarFather neve, amit még 2012-ben alapított a Morbid Angelből ismerős Steve Tucker, akinek a társai Jake Koch gitáros és Bryan Bever dobos lettek eme "szent" szövetségben. Természetesen a dalpremier apropója az új album, a The Grey Eminence hamarosan bekövetkező érkezése, amely szeptember 16-ra ütemezett be a Greyhaze Records. A lemez producere nem mellesleg Eric Rutan (Hate Eternal, Morbid Angel) lesz, szóval a gyilkos hangzás garantált. Hölgyeim és Uraim, következzen a Headless Men Can No Longer Speak!

Tucker úr mellesleg a következőt nyilatkozta az új lemezzel és dallal kapcsolatban: "Már alig várom, hogy az emberek is hallhassanak valamit a The Grey Eminenceről és azt hiszem, ez a dal lesz az, ami a legjobban képviseli azt, amiről a lemez is szól. Kegyetlen igazság."

A Metalinjection értesülése alapján a Morbid Angel, így Steve Tucker is már újra stúdióban van, hogy rögzítsék a soron következő, azaz tizedik sorlemezüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218867512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum