RockStation

Elvileg ekkor jelenik meg az új Metallica

2016. július 06. - theshattered

metallica_2016.jpgAhogy már nálunk is olvashattátok, hosszas huzavona, stúdióból szabadulás, pendrive-elhagyás, koncertmozi készítés, meg ki tudja még mi után végre-valahára ténylegesen is elkészült a Metallica az új album felvételeivel, melyet hivatalosan még erre az évre ígérték, hogy meg is jelenik. A Loudwire cikke a Bildre hivatkozva már egy tuti dátumot is feldobott, szóval reméljük, tartható lesz a téma!

A legalább alapkő súllyal rendelkező Metallica legutóbb 8 éve, azaz 2008-ban adott ki új anyagot a Death Magnetic képében (a kétes hírnevű, 2011-es Lulut most ne vegyük figyelembe) és akárhogy számoljuk, ennyi idő még soha nem telt el két sorlemez között James Hetfieldéknél. Persze a Lords of Summer képében már kaphattunk egy előzetest még 2014-ben, de az is már az idő homályába vész, meg hát csak egy dalocska volt, azóta meg semmi.

Viszont a Bild már rendelkezik egy, a kiadó által még hivatalosan meg nem erősített dátummal, ami nem más, mint október 14, azaz ha szerencsések vagyunk, ekkorra már a kezünkben tarthatjuk a sorban tizedik, egyelőre még cím nélküli Metallica korongot.

"Már keverés alatt van, szóval reméljük, őszre már kint lesz és szétcsapja az emberek fülét." - nyilatkozta James Hetfield korábban a Loudwirenek - "Nagyon izgatottak vagyunk miatta. Nagyon sok idő telt már el és tudod, ez az, ahogy mi dolgozunk. Szeretünk játszani és az új album is pontosan olyan lesz, amilyennek lennie kell, szóval nagyon izgatottak vagyunk miatta."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr728870716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum