RockStation

Napi kockaság: Itt az új Iron Maiden videójáték! Ráadásul teljesen ingyé'!

2016. július 06. - theshattered

legacyofthebeast.jpgA jobban értesültek valószínűleg már tudnak róla egy ideje, hogy a pénteken nálunk is fellépett Iron Maiden egy új videójátékon dolgozik. Hölgyeim, uraim, ez mind tökéletesen igaz is volt! Elérkezett a pillanat, hivatalosan is megjelent a legújabb metalos kockulnivaló, a Legacy of the Beast, melyet teljesen bérmentve használhatnak a megfelelő eszközökkel rendelkező játékfanatikusok.

A játék főszereplője természetesen nem más, mint az Iron Maiden ikonikus kabalája, Eddie, aki mind az emberiség, mind a zenekar történetében átutazva harcol meg a Maiden borítókról és dalokból is ismert alakokkal, melyeket a szintén a rajongók által jól ismert fegyverekkel és képességekkel lehet legyőzni.

Az Android és iOS alapú játék, hogy teljes legyen a királyság, teljesen ingyenes, csupán egy kattintás az egész és már lehet is neki tolni! Hogy mi az átverés? Ha figyelmen kívül hagyjuk a játékon belüli vásárlási lehetőségeket, abszolút semmi.

A gémet' Androidra ITT, iOS-re pedig ITT tudjátok letölteni, a plakát alatt a kíváncsibbak egy gameplay videót is találnak. Up The Irons!

maidenlegendsofbeast.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr298868808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum