RockStation

Nézd meg a Netherbird legújabb videóját

2016. július 06. - sandroo

69213_10151480784349025_429400487_n.jpgA múlt héten mutatta be a Netherbird nevezetű, (természetesen) skandináv formáció a legújabb videóját, amelyet egy két dalt tartalmazó kislemez követ majd és ez egyben az ősszel megjelenő The Grander Voyage című nagylemez előfutárának is tekinthető. Nincs semmi cicoma, hamisítatlan skandináv black/death muzsikát kapunk az arcunkba amolyan 90-es évek stílusban előadva. Kell ennél több? Nekem biztosan nem.

A Stockholm-i székhelyű banda 2004-ban alakult és eddig három nagylemezzel és tömérdek EP-vel és single hanghordozóval ajándékozta meg a nagyérdeműt. A soron következő, azaz a negyedik nagylemez felvételein közreműködik Fredrik Widigs (Marduk, Nordjevel), természetesen úgy megrépázza a dobot, ahogyan azt kell. Valamint a lemez keverését pedig neves veterán hangmérnök, Sverker Widgren végezte. A felvezetőben említett The Grander Voyage című legújabb nagylemez ez év októberében lát majd napvilágot, mégpedig a Black Lodge Records kiadványaként. Addig pedig hallgassátok/nézzétek meg ezt a remek dalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr428869050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum