RockStation

A fesztiválok alatt se feledkezzük el a budapesti Cattle Decapitation koncertől!

2016. július 07. - csigaur

cattle decapitation 2013.jpg

Általában a július a legkeményebb hónap a nyáron, legalábbis a fesztiválok szemszögéből nézve. Ilyenkor mindenki, aki teheti, kiszabadul a munkahelyéről és valami sátras mókával tölti el a napjait. De azért akadnak nagyon jó klub koncertek is. Július 24-én például érkezik a Cattle Decapitation is.

Elég erős estének ígérkezik majd a Cattle Decapitation Dürer kertes koncertje. Adódik ez abból, hogy már maga a főzenekar se a lágy dallamairól híres. De, ha még hozzávesszük, hogy az egyik legjobb hazai koncertbanda, a Nadir lesz az egyik support, akkor bizony mindenki meghal ezen az estén. Brutalitásból biztos, hogy nem lesz hiány, mivel a Kill With Hate is ontja majd a death metalt az arcunkba. Az eseményt itt éred el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr458872404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum