RockStation

Az AC/DC-s Cliff Williams is abbahagyja az ipart

2016. július 08. - theshattered

cliff_williams_solo_1981_wallpaper_1280x800.jpgAz AC/DC láthatólag gőzerővel zakatol a vég felé. Nem elég, hogy Malcolm Youngot öregkori demencia miatt képtelen volt folytatni a zenekari tevékenységet, nem elég, hogy Phil Rudd a törvénnyel többször is összeütközött és nem tudja szögelni a kettőnégyeket a bulikon, nem elég, hogy Brian Johnson a hallásvesztése miatt muszáj volt leállni a turnézással, még a basszer Cliff Williams is fellibentette, hogy a mostani turné után szögre akasztja a négyhúrost. Hogy miért? 

"Ez az, amit az elmúlt 40 évben csináltam." - nyilatkozta az AC/DC-hez 1977-ben, a Powerage album felvételei előtt csatlakozott Williams - "De ezután a turné után visszavonulok a turnézástól és a stúdiózástól. Malcolm elvesztése, Phil dolgai és most Brian is... ez már teljesen más tészta. Érzem, hogy ez lesz a legésszerűbb lépés."

"Amikor elkezded, mindig reménykedsz a sikerben. Ez az, amit keresel. De sosem lehet tudni. Az egész szürreális volt, de komolyan." - nyilatkozta a Gulfshore Lifenak Williams.

A lentebb is látható videóban Williams így nyilatkozott az AC/DC-ben betöltött szerepéről: "Az AC/DC mindig is... tudod... Nem tudom, mi mást szeretnék csinálni. Imádom a zenét, imádok ebben a zenekarban játszani és ez teljesen kielégít."

Szóval gatyát felkötni hölgyek-urak, mert ha mindez igaznak bizonyul, már nem sokszor lesz szerencsénk élőben látni az ausztrál kolosszusokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr278873500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum