RockStation

Jon Bon Jovi esküvőn csapatta a Livin' on a Prayert

2016. július 08. - theshattered

ht_jbon_jovi_mem_160707_12x5_1600.jpgMit is lehet erre mondani? A Bon Jovi énekese/névadója épp egy esküvőn volt meghívott vendég, amikor a zenekar, illetve annak énekesnője, Lourdes Valentin belekezdtek a fent említett zenekar klasszikusába, a Livin' on a Prayerbe, amibe nagy nehezen, de beszállt az énekeslegenda is. 

Az énekesnő elmondása szerint tisztában volt azzal, hogy Bon Jovi is ott ül a násznép között, így kimondottan miatta rakták be ezt a dalt a repertoárba. Az énekes eleinte vonakodott a kollaborációtól, de aztán beadta a derekát és együtt fejezték be az 1986-os örökérvényűt.

Hogy a főhősről is adjunk némi hírt, a zenekara elkészült a legújabb lemezével, melyet ősszel terveznek megjelentetni - írja a Bravewords.com. Az album címe előreláthatólag This House Is Not For Sale lesz és a banda saját kiadója, az Island Def Jam Music Group fogja megjelentetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr678874624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum