RockStation

Corey Taylor is vendégszerepel a Korn új albumán!

2016. július 13. - theshattered

KOrn 2013.jpgA Slipknot/Stone Sour frontember Corey Taylor vendégszerepelni fog a Korn, egyelőre még cím nélküli új lemezén - tudta meg a Teamrock.com. A bakersfieldiek új lemezéről, mely előreláthatólag még idén a boltok polcaira fog kerülni, a gitáros Munky rejtélyesen csak annyit árult el, hogy "tízből kilences lesz a keménységi skálán".

"Corey szerepel az egyik dalban, ami tuti közönség kedvenc lesz, mert nagyon odatette magát. A keménységi skálán, ami egytől tízig terjed és a tízes az 1994-es lemezünk, ez a lemez tutira kilences lesz." - nyilatkozta Munky a dalról és az új korongról - "Amikor Head visszatért hozzánk az előző lemeznél, szinte felfrissült az egész rendszerünk. Az egész olyan lett, mint egy jól olajozott gépezet, minden a lehető legnagyobb rendben működik. Amikor Head és én elkezdtünk közösen riffeket írni, olyan volt, mint egy véget nem érő kreatív folyam - olyanok vagyunk, mint a Korn jin és jangja."

Reméljük, tényleg nem csak szócséplés ez az egész és a Korn végre tényleg lerak egy combos anyagot az asztalra. Addig is "sztéjtúnd" és várjuk azt a bizonyos közös dalt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr428885318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum