RockStation

Hamarosan érkezik az új Korn kislemez... és egyéb pletykák az új lemezzel kapcsolatban

2016. július 16. - theshattered

Korn Spike.jpgMár nem kell sokat aludni a Korn rajongóinak a friss kukoricazörej megjelenéséig, ugyanis konkrét bizonyíték van arra, hogy a jövő héten napvilágot lát a bakersfieldiek tizenkettedik albumának első kislemeze, a Rotting in Vain.

De melyik napon? - merülhet fel a kérdés a kedves Olvasóban. A válasz: július 22-én, pénteken. Hogy ez a már előre beharangozott, Corey Taylorral közösen rögzített dal lesz-e, vagy egy egészen másik, természetesen nem tudjuk, rosszabb esetben pár napon belül úgyis kiderül.

rottinginvain.jpg
Ami viszont biztos, hogy a friss korong produceri teendőit Nick Raskulinecz látta el, aki többek között a Mastodonnal, az Apocalypticával, az Evanescence-szel, a Foo Fighters-zel, Marilyn Mansonnal, a Deftones-zal, a Triviummal, az Alice in Chains-zel és még sok más zenekarral is kollaborált a meglehetősen hosszú karrierje alatt. Ha hihetünk a producer Wikipedia oldalának, az új Korn lemez címe Save Our Souls lesz és októberben fog megjelenni a Roadrunner Records égisze alatt.

A Teamrock.com-ról azt is megtudtuk, hogy a friss lemez borítója erősen az 1999-es csúcsalkotás, az Issues frontjára fog hajazni, az anyag maga pedig a 2002-es Untouchables és a 2011-es dubstep-metal CD The Path Of Totality keresztmetszete lesz. Meglátjuk. A súlyra elvileg nem lehet majd panasz, hiszen ahogy mi is írtunk róla, Munky a keménységi skálán 10-ből (ami az 1994-es debüt szintje) 9-et adna a friss termésnek. Csak ne legyen benne túl sok elektronikus prüntyögés. Légyszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr538892416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum