RockStation

Nézd meg a Useless új szöveges videóját

2016. július 17. - báró von csucsszky

useless_absenceofgrace_cover.jpgHa tele a púpod és unod már a nyarat, a napfényt, a bulikat a sok boldog mosolygó embert akkor ez a nap a tiéd! A Useless olyan alvilági black metal cuccot hozott ki amitől befagy a sztüx folyó, a szeráfok pedig fityiszt mutatnak. Kaptok ajcsiba egy szöveges videót a szeptemberben megjelenő, Absence of Grace címen életre hívott albumról.

Az új anyag garantáltan levesz az életről. Annak ellenére, hogy a banda amerikai a hangzás leginkább a régi északi bandákat idézi meg, olyan mintha a korai Burzum keveredne a Xasthur-al és a Demise-korszakos Nachtmystium-al. Ha felkészültél a fekete misére klikkelj és pörgesd az Anaesthesia Dolorosa című remekművet mely a banda 2016 szeptember 02-án megjelenő öt számos Absence of Grace új albumának pecsétőre! Öt átok, egy üzenet: "You are of no meaning. You are useless. All you can do is tighten the noose. .."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr778891484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum