RockStation

Egyetlen nyári budapesti koncertjével robbant a USEME

Július 22-én irány a Barba Negra Track!

2016. július 21. - sunthatneversets

useme_live.jpg

A tavaly ősszel összeállt zenekar elképesztően termékeny és eseménydús időszakot él: mindössze négy hónap alatt megírták és rögzítették nagy sikerű debütáló lemezüket, a Világvevőt, ami idén februárban jelent meg. Az albumon megtalálható többek között a Felhővitorlás is, melynek klipje januárban debütált, és amely a hazai rádiókban igazi slágerré érett; vagy a címadó Világvevő, amihez szintén készült egy látványos lyrics videó.

Az albumot márciusban mutatták be élőben első fellépésükön az A38-on, ahová az érdeklődő tömeg olyan felkészülten érkezett, hogy már akkor teljes erőből skandálták a dalok szövegeit a koncert alatt Csongor Bálint énekessel együtt. Az igen erős indítás után sem volt megállás: a fesztiválfellépések közben is folyamatosan új dalokon dolgoztak a srácok. Ötük alkotói energiái elapadhatatlanok: máris belekezdtek a második album írásába, melyről a Rég nem látsz jólt júniusban már be is mutatták egy különleges lyrics videóval - ezt itt hallhatja majd először a budapesti közönség.

Aki volt már USEME koncerten, tudja, hogy elsöprő energiából nincs hiány, így péntek este is egy alapos zúzásra készülhet a közönség: a csapat az új dalon kívül a teljes Világvevőt is eljátssza majd. Az estét a Down For Whatever és a Based On A True Story nyitja meg. A koncertre a készlet erejéig még vásárolhatóak kedvezményes árú elővételes jegyek. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr148904540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum