RockStation

Új lemezét, na meg az őszi-téli szezon egyik legnagyobb zúzdáját hozza el a Skillet az Akváriumba!

2016. július 25. - rockstation

skilllet_2016.jpg

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a Skillet napjaink egyik legnépszerűbb rockzenekara, akiknek rajongói egy egész szubkultúrát hoztak létre. A wisconsini kvartett világszerte több, mint 11 millió lemezt adott el, két Grammy-jelöléssel büszkélkedhetnek, de nyertek már többek közt Billboard Music Awardot is platina minősítést elért Awake című lemezükkel.

Tulajdonképpen naphosszat méltathatnánk a zenekar különböző érdemeit számokban, de ennél sokkal érdekesebb maga a életmű. A röviden keresztény-rockként aposztrofált stílusban, ha kicsit boncolgatjuk, akkor felfedezhetünk a metál különböző válfajaitól (nu metal; szimfonikus metal) kezdve az alternatív rockon át egészen az indusztriálig mindenféle elemet. Az idén 20 éves zenekar eddig nyolc nagylemezt jelentetett meg, a kilencedik, Unleashed címűt pedig pont augusztusban hozzák ki, amivel ígéretük szerint maximumra tekerik a hangerőt, és ha lehet, még egy lapáttal rátesznek az őket jellemző hipnotikus hangzásra. Így bizonyára vadonatúj dalokkal érkeznek télen az Akváriumba. Nemrég fergeteges koncertet adtak a VOLT Fesztiválon, ami tömegeket vonzott a nagyszínpad elé, így kétség sem fér hozzá, hogy az Akvárium Nagyhalljában is az őszi-téli koncertszezon egyik legnagyobb és legminőségibb zúzdájának lehetünk szem- és fültanúi. A csapat vendége az ohioi Red Sun Rising lesz. További infók ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr538912974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum