RockStation

Októberben érkezik az új Meshuggah korong!

2016. július 29. - theshattered

Meshuggah band1.jpgPár hónapja már jeleztük Nektek, hogy stúdióba vonult a legendás matekmetal brigád, a Meshuggah, akiktől rá nemsokára egy rövidke dalrészletet is meg tudtunk mutatni. Hogy mit is kavargattak Jens Kidmanék a boszorkánykonyhájukban, azt rosszabb esetben is bő két hónap múlva megtudjuk, ugyanis október 7-én végre-valahára megjelenik a legfrissebb Meshuggah dalcsokor!

Ahogy a lenti képen láthatjátok (amelyet egy rajongó fényképezett le a Revolver magazin friss számából), korong címe The Violent Sleep Of Reason lesz és a már megszokott "cinkostárs", a Nuclear Blast gondozásában fog a boltok polcaira kerülni.

Mårten Hagström gitáros nemrég a RockSverige.se-nek adott interjút: "Amikor a lemezírói fázisban vagyunk, én egyáltalán nem hallgatok zenét. Nem azért, mert nem akarok, csak tudod, van egy csomó más dolgom is. Tudod, hazaviszem a gyereket, megetetem, lefektetem, aztán nekem kezdődik a meló, aztán ott ülök és gitározok - teszem azt - órákon át és próbálok új dalokat írni. És nem az van, hogy hátradőlök és felrakok valamilyen lemezt. De egyébként sok mindent szoktam hallgatni, ahogy mindenki más is (a zenekarban). Nem feltétlenül szoktunk ugyanolyan zenét hallgatni, de mindannyian szélesítjük a skálánkat. Igazából hallgatunk metalt is, de ha úgy alakul, akármi más is szóba jöhet."

Nem mellékes infó, hogy a mai napon jelenik meg a zenekar a 20 éves munkásságát összefoglaló box set, az 1000 példányszámra limitált 25 Years of Musical Deviance. Még nem késő lecsapni rá, ősszel pedig elstartol a High on Fire-el közös Európa-turné, melynek sajnos magyar állomása nem lesz.

tour2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr508921278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum