RockStation

Infóhegyek az új Meshuggah albumról

2016. augusztus 06. - theshattered

meshuggah2016.jpgAhogy nálunk is már olvashattátok a hét folyamán, október 7-én napvilágot lát a matek metal pionír Meshuggah új nagylemeze, a The Violent Sleep Of Reason. Akkor még sok új infót nem tudtunk mutatni az anyaggal kapcsolatban, most viszont ezt határozottan pótoljuk!

A Tue Madsen által kevert új CD felvételeit maga a zenekar vezette, az borítót pedig a Koloss, az Ophidian Trek és a nemrégiben megjelent box set, a 25 Years Of Musical Deviance látványvilágáért is felelős Keerych Luminokaya készítette Goya The Sleep Of Reason Produces Monsters című festménye alapján.

A lemez a következő formátumokban fog megjelenni: digipack CD, dupla LP különböző színekben, kék/barna mintás dupla LP, pólós csomag (tartalmazza a digi CD-t, egy pólót és egy posztert) és 1000 darabra limitált box set (benne egy latex arcmaszkkal, két matricával, két kitűzővel, zászlóval és eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal). Mondhatni, a választék miatt nem érheti panasz a ház elejét, reméljük, az anyag is hasonlóan combos lesz. A most következő dalrészlet alapján nincs okunk félni. Előrendelés ITT.

A The Violent Sleep Of Reason borítója és dallistája pedig a következő lesz:

meshuggahviolentcd.jpg
01. Clockworks
02. Born In Dissonance
03. MonstroCity
04. By The Ton
05. Violent Sleep Of Reason
06. Ivory Tower
07. Stifled
08. Nostrum
09. Our Rage Won't Die
10. Into Decay

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr199143414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum