RockStation

Glen Benton csúnyán beszólt a Slipknotnak

...ja és jön az új Deicide lemez!

2016. augusztus 09. - theshattered

deicideband2013new.jpgA metalvilág tele van megmondóemberekkel. Ott van Robb Flynn, Lars Ulrich, a hamarosan az oltást kapó Corey Taylor és az elvileg már jó pár éve halott Glen Benton is (mint tudjuk, azt "ígérte", hogy 33 évesen már nem lesz az élők között). Biztos nem fut megfelelően a Deicide szekere (vagy csak hamarosan jön az album, mert ugyanebben az interjúban ezt is elhintette, aztán indítja a promót, ki tudja...), ugyanis csúnyán beszólt a Slipknotnak egy nemrég adott interjújában némi régi sérelem miatt, úgy "Benton" módra: finoman, udvariasan, szofisztikáltan.

"Nem akarok szórakozni senkivel, de most meg fogom tenni. A Slipknot állította, hogy 'Óh, el fogunk vinni titeket turnéra, srácok, ki fogunk emelni titeket a közegből'.  Hát, szopjanak le! Ez a véleményem róluk. Szopj le, Corey Taylor és az összes buzid is. Oké. 'Óh, elvisszük a Deicideot magunkkal turnézni és bla-bla-bla'. Etettetek minket annak idején. De tudod, nem tettetek szart sem értünk. Egyszer megemlítettél minket egy koncerten. Fasza, kösz. És mi van a kibaszott turnéval? Mi lenne, ha segítenétek nekünk kicsit? És ezt azért mondom, mert ezt évek óta csináljuk. Azt mondtátok srácok, hogy 'Haver, miattatok kezdtük el ezt az egészet'. Hát, tudod mit? Itt az ideje meghálálni a szívességet, ha érted, mire célzok.

Nem akarok senkivel sem szórakozni, de amikor a Slipknot, meg a többi ilyen szaros zenekar azt állítja, hogy elvisznek magukkal, meg ilyesmi, csak szórakoznak velünk. Nem mintha pont leszarnám, hogy játszunk-e előttük, vagy nem, ha értitek, mire gondolok. Mert leszarom. Elmondom neked, hogy a mi zenekarunkkal mi mindig a saját utunkat jártuk és mindig azt is fogjuk és a sikereink minden kis szeletéért megdolgozunk. Nem alkuszunk meg és nem fogunk becsókolni a közösségi Amerikának, ezért vagyunk még mindig underground zenekar."

És mi van az új Deicide lemezzel?

"A következő hónapban, azaz szeptemberben fogjuk elkezdeni a dob- és a gitárfelvételeket. Aztán nekiállok majd a dalszövegeknek - nagy részüket már eleve elkezdtem. Már megvan az album koncepciója is, megvannak a címek, talán a lehetséges címadó is, meg minden. Komolyan mondom ember, Steve, amiket írt... Nagyon feltüzeltem és tudod, Steve írta most a legragadósabb témáinkat. Ezúttal komolyan nagyon feltüzeltem és ezúttal nagyon elképesztő dolgokat szállított le."

Szóval... Ahogy sejtettük is, indul a promó és hogyan máshogy lehetne mindezt elintézni, mint az egyik legnagyobb bandának való primitív beszólással, ugye? Minden tiszteletünk Bentoné, de lehetett volna ezt ügyesebben is. Nektek várós az új Deicide?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr19910604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum