RockStation

Jön a Motörhead nyerőgép!

2016. augusztus 10. - theshattered

motoerhead-2012.jpgA Jimi Hendrix és a Guns N' Roses tematikájú nyerőgép után újabb ötlettel állt elő a NetEnt, az imént megnevezett masinák és más pénznyelők gyártója. A legújabb projektjük nem más, mint a tavaly elhunyt Motörhead főnök, Lemmy előtt emléket állító nyerőgép, mely a hivatalos álláspont szerint szeptemberben fog a kaszinókban landolni.

A gyártó cég nemzetközi értékesítésekért felelős munkatársa, Gabbi Landdorf ezt nyilatkozta az új szerkezettel kapcsolatban: "A Motörhead, mint márkanév egyet jelent a magas oktánszámú zenével és a zenetörténelem egyik utolsó igazi, ikonikus logójával.

Az Ace of Spadesnél pedig, ami benne is lesz a dallistában, nem is lehetne ideálisabb zenét találni ehhez a játékfajtához. Reméljük, nem csak a rajongók, de a játékosok is értékelni fogják ezt a fantasztikus NetEnt által készített játékot."

A szintén NetEntes Simon Hammon hozzátette: "A Motorhead egy nagyszerű folytatása lesz a NetEnt Rocks játéksorozatunknak. A NetEnt egy olyan játékot fog készíteni, amire a zenekar is büszke lesz: egy gyorstempójú nyerőgépre kell számítani, ami összhangban lesz a zene energiájával és szenvedélyével."

A nagy játékosok tehát dörzsölhetik a tenyerüket, habár látunk rá némi esélyt, hogy kis hazánkba nem fog eljutni a szerkezet. Mindenesetre a remény hal meg utoljára!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2810115734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum