RockStation

Kerry King szerint majdnem egy albumra való Slayer dal van még elfekvőben

2016. augusztus 16. - theshattered

0slayer2015_05.jpgMint ismeretes, a július elején nálunk is megfordult Slayer tavaly jelentette meg a poszt-Jeff Hanneman éra első lemezét, az szokásosan gyilkos Repentlesst. Kerry King, mint a Piano Wire-t leszámítva az összes friss dal szerzője a Jagermeister U.K.-nak elárulta, hogy van ott  még pár dal, ahonnan az előző korong dalai jöttek!

"Van egy csomó maradék anyagunk az előző albumról, mivel egy csomót írtunk és egy rakatot fel is vettünk belőle. Ha a szövegek nem változtatnak majd zenén, akkor azok a dalok kész is vannak. Szóval már jóval előrébb vagyunk, anélkül, hogy bármit is írtunk volna a következő lemezre. Az szabad perceimben is írogatni szoktam. Például, ha bemelegítés közben jön valami ötlet, már veszem is fel. Nagyon sok ötlet így született. Folyton mozgásban vagyok. A szövegeken viszont még nem dolgoztam, csak annyin, amennyi az előző lemezhez kellett, erre még rá kellene gyúrni.

Plusz van egy csomó egyéb ötlet is, például fél dalok. Lehet, hogy az egyik fél dal passzolni fog egy másik fél dalhoz. Ezekkel már akár a tíz dalt is el tudnánk érni, amibe ha belegondolok, elég egyedi eset a Slayer történelmében, de tetszik is, mert így egy-kettőre neki tudnánk állni az új anyagnak."

De hogy ne csak jó hírekkel szolgáljon, King hozzátette: "Talán a jövő év végén nekiállunk csinálni valamit, de elég sokat fogunk turnézni jövőre. Szóval szerintem... Milyen év is van most... '16, '17... Szerintem '18 előtt nem valószínű, hogy bármit is fel fogunk venni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5010415320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.08.17. 07:16:23

Tom papa most lehet, hogy a szívéhez kapott!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum