RockStation

Nyári este az underground jegyében

Súlyzás Vol. 3 - Hellnes és Punkferencia központ

2016. augusztus 19. - KoaX

suly.jpg

Immáron harmadik alkalommal fog a budapesti Dürer pince otthon adni a súlyzás "koncert sorozatnak" Az augusztus 27-én megrendezésre kerülő eseményről a tovább gomb megnyomása utána több fontos információt is megtudhattok. Ajánljuk figyelmetekbe az estét, mert tényleg igazi elvont, elmebeteg underground zenekarokat ismerhettek meg egy-egy ilyen estén.

Szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyót a Hotel Súlyzás **** Hellnes és Punkferencia központba augusztus 27-én.Nagy múlttal rendelkező cégünk rengeteg programmal várja a kedves látogatókat!

                                                                    !!! ÉLŐ ZENE!!!

Fellép többek közt a post harcore punkot játszó ANTAL (róluk a héten már mi is írtunk), akik garantáltan nem hagyják sértetlenül a dobhártyákat.

A doom alapokon nyugvó Basement Haze, egy viszonylag friss zenekar, még nem sokat hallottunk róluk, de az előzetesek alapján, ők lesznek a hazai doom színtér nagykövetei.

Doom-punk műfajról igen ritkán hallunk, de az Erkölcsi Mozsdó megmutatja nekünk, hogy milyen is amikor 1évemárnemalszanak. Lehet kéne az a szunyálás?

Természetesen ennyivel nem ér véget az este. itt lesz még a Kösz Vitya!

A totál elmebeteg zenei alapokon nyugvó, Lee Kajko is renden megtép a kis idegvégződéseinket.

Illetve itt lesz még a Kyliga Dalen akik az igazi ordibálós, mocskos nekünk nagyon bejövős punkot játsszák.

 és legvégül megmutatja magát a Red And The Dumbass, akik szintén a keményebb punk vonalon mozognak.

A belépti díj 1 fő - 1 éjszaka 500Huf. Kulcsok a recepción átvehetőek! Érdemes időben érkezni, mert este nyolckor már kezdődik a móka! A párban érkezőknek ajánljuk a gyászutas lakosztályt, ahol ön és kedves párja élvezhetik a intenzív zajterápiát, infrahangos doomkabint és a blackuzzit. A mozogni vágyóknak pedig ott az ingyenes mosh pittnes központ, ahol óránként pogozással lehet ledolgozni az egész napos zabát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8410424056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum