RockStation

Szerdán avatják fel a Lemmy szobrot a Sunset Boulevardon

2016. augusztus 22. - theshattered

lemmy_1.jpgAugusztus 24-én, azaz két nap múlva leplezik le a tavaly év végén elhuny Lemmy Kilmister tiszteletére állított szobrot a legendás Rainbow Bar & Grillben. A körülbelül 180 cm-es szobrot helyi idő szerint aznap este 7-kor fogják felavatni.

A körülbelül 180 cm-es, Travis Moore által készített műalkotás a szórakozóhely kerthelyiségében lesz felállítva, így bárki tiszteletét teheti majd a nagy öreg előtt. A bár egyik legismertebb törzsvendégéről készített műalkotást Moore egy körülbelül 45 cm-es modell alapján készítette el, a 23000 dolláros költséget közösségi adakozásból szedték össze.

Természetesen nem csak Lemmy fordult meg itt a hely bő 40 éve alatt, többek között a Guns N' Roses, az RHCP, Elvis Presley, Alice Cooper és a Mötley Crüe is többször tiszteletét tette a klubban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4911357232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum