RockStation

Leander Kills: az eddigi legkomolyabb klip vezeti fel a Túlélő-showt

2016. augusztus 24. - sunthatneversets

leander_kills_9996_rosta_a_mark.jpg

Július legutolsó napján debütált a Leander Kills Madár című dalának akusztikus változatához forgatott klip, most pedig megérkezett a lemezverzióhoz készített nagyszabású videó, amelynek egyes jeleneteihez a turai kastély jelentette a díszletet, és amelyben egy 20 tagú kórus is közreműködött.

És nem a Madár klip az egyetlen esemény a Leander Kills háza táján! A csapat ugyanis egy igazán különleges koncerttel zárja a fesztiválszezont augusztus 25-én a Barba Negra Trackben: a 18 órás kapunyitás után a Nova Prospect kezd, majd pedig a nagyszínpaddal szemben felépített ringben a HCW pankrátorai tartanak egy közel 1 órás exkluzív bemutatót. A Leander Kills is speciális programmal készül erre az estére, hiszen a Túlélő album dalai mellett rekord mennyiségű régi Leander nóta is felcsendül majd. Ráadásul egy koncertklip is rögzítésre kerül a buli során, mégpedig a Tankcsapda Lopott könyvek átiratára.

Íme egy kis ízelítő a készülő anyagból, ami a kivetítőn lesz látható a dal alatt, illetve ami a koncertfelvételek mellett a klipbe is bekerül majd: 

Ugyancsak a Barba Negra Trackes bulihoz kapcsolódik, hogy itt lehet majd először megvásárolni a két új mintájú Leander Kills pólót is. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr511648700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum