RockStation

Már tervben van az új Behemoth lemez!

2016. augusztus 24. - theshattered

behemoth_2015_2.jpgA Behemoth basszer, Orion a Planet Moshnak adott interjújában elhintette, hogy a zenekari berkeken már szóba került a hihetetlenül sikeres lemezük, a 2014-es The Satanist utódjának megírása. Ha hihetünk a lengyelek mélyfelelősének a szavaiban, talán már 2017-ben kezünkbe foghatjuk a friss dalcsokrot.

"Úgy gondolom, hogy lesz új lemez. Ezt úgy értem, hogy igazából sosem lehet tudni. Elkeztük a jamelést, dolgozunk néhány riffen, néhány dalon, ötleten, de egyelőre még csak erről van szó. Ez... a mi esetünkben még nagyon-nagyon hosszú ideig eltarthat, még azt is ki mernénk mondani, hogy hónapokig, egy fél évig, vagy egy évig is eltarthat a teljes folyamat. Mármint a próbálás, a dalírás, felvétel, kidolgozás, majd a lemez megjelentetése. Mi az a fajta zenekar vagyunk, akik nem tudnak két hónap alatt összedobni egy lemezt. Egyszerűen nem megy. Vannak olyanok, akik sokkal jobbak nálunk, nálunk ez nem működik. A tervek szerint jövőre fogjuk elkészíteni az új lemezt. Ez a terv. Meglátjuk, hogy mi lesz."

Akármi is lesz, mi nagyon-nagyon várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6211610292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum