RockStation

Mike Dirnt, a Green Day basszere ellenzi az erőszakot

2016. augusztus 26. - theshattered

green-day.jpgEgy, a Kerrang!-nak adott interjújában Mike Dirnt, a Green Day négyhúrosa kifejtette aggodalmát az olyan erőszakos dolgok miatt, mint az MMA, vagy a lövöldözős videojátékok. Habár van igazság az öreg Mike szavaiban, mégis talán kicsit sarkít a koma.

"A gyerekeim olyan műsorokon fognak felnőni, amiket én sosem láttam, mint például az MMA (Mixed Martial Arts). Amikor az először megjelent a színen, az emberek azt mondták: 'A picsába! Ez mocskosul erőszakos!' Most meg már az éttermekben is ezt nyomják a TV-kben. Úgy kell kajálnom, hogy ezt a szart kell néznem, akárhova is megyek? Semmitől nem jön meg jobban az étvágyam, mintha két spagettibikinis embert nézhetek, ahogy a szart is kiverik egymásból.

A videojátékok azok más helyzet. Azokban tényleg ott vagy és lősz, meg embereket ölsz. Ennek is meglesz a maga böjtje, de erre jelenleg nem tudok semmi megoldást."

A Green Day új lemeze, a Revolution Radio október 7-én fog napvilágot látni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7911651554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum