RockStation

Képzelt Város búcsúbuli az A38-on

2016. augusztus 31. - sunthatneversets

160511_kepzeltvaros02_horvathbernadett.jpg

A Képzelt Város életében hamarosan lezárul egy korszak, a zenekar két tagja is búcsúzik a csapattól. A sok évnyi közös zenélésre egy búcsúkoncerttel teszik fel a koronát, így szeptember 3-án még eredeti felállásban csendülnek fel a régi és új dalok az A38 gyomrában.

A Képzelt Város immáron 11 éve meghatározó alakja a hazai post-rock színtérnek, a védjegyüknek számító csellóval és sötét gitárszövetekből épült zenéjükkel. Bár jó pár tagcsere történt az elmúlt egy évtizedben, Barta Gyöngyi csellójával és Kocsis Szilveszter basszusgitár játékával sok éve stabil bástyái a Képzelt Városnak, idén azonban úgy döntöttek sok év közös zenélés után nem folytatják tovább, új vizekre eveznek.

Tőlük búcsúzik most a zenekar és a rajongók szeptember 3-án, ahol a májusban megjelent Köd dalai mellett régen hallott klasszikusok is előkerülnek majd. A búcsúbuli bár mindenképpen egy korszak lezárása, egy újnak a nyitánya is lesz: a zenekar természetesen nem áll le és ősztől új tagokkal kiegészülve folytatja a zenélést. A Képzelt Város előtt a Hello Hurricane játszik, akik nemrég mutatták be What I Can Hide című lemezüket, a nyarat pedig koncertezéssel töltötték. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4011664474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum