RockStation

Útvesztő - Megérkezett a Words of Blood legújabb videoklipje!

2016. augusztus 31. - sunthatneversets

wob_csoport.jpg

A második nagylemez megjelenését követően sem ült babérjain a Words of Blood legénysége: az album egyik legerősebb dalára, az Útvesztő címet viselő tételre forgatta legújabb videoklipjét. A nagyközönség számára a korongról elsőként szöveges videóval mutatkozott be a dal, melyhez most teljes értékű klip látott napvilágot. Vigyázat: teniszező kislányokat, alig fedett domborulatokat, sportautókat, fukszokat és egyéb feltűnő, figyelemelterelő elemeket nyomokban sem tartalmaz! Ellenben a dal témájához annál inkább igazodik képi világában, sajátos módon ábrázolva a kilátástalanság komorságát, az útkeresés mozzanatait, a sodródást, az új esély lehetőségét.

A zenekar legközelebbi koncertjére szeptember 3-án kerül sor, az idén ismét 3 napos Rock On! Festen 14:00 órai kezdettel a HammerWorld nagyszínpadon nyitja a programot!

A Words of Blood Az én démonaim című nagylemeze már elérhető külön kiadványként, szépen kidolgozott, dalszövegekkel és képi világgal ellátott booklettel. (A részletekért keresd a zenekart facebook oldalán

wob_cover_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4811664466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum