RockStation

A Green Day énekese szerint az Uno, Dos, Tré trilógiát csak a drogok szülték

2016. szeptember 01. - theshattered

green-day.jpgA Green Day énekese, Billie Joe Armstrong beismerte, hogy a 2012-ben megjelentetett albumtrilógiájuk kicsit rissz-rossz lett és hogy csak a tudatmódosítók hajtották ki belőle a termést.

De mint a Q-magazine megtudta, Armstrong azóta leállt a tudatmódosítókkal: "Az a helyzet, hogy valaki, amikor elveszti az eszét, nincs is tudatában annak, hogy éppen ő tényleg megkattant. Azt hittem, hogy az életem teljesen normális. Nem volt az. Szétdrogoztam magam! Az emberek nem viselkednek ésszerűen, amikor anyagoznak. Szóval oda kellett figyelnem magamra. Le kellett állnom és meg is tettem!"

Az Uno, Dos, Tré trilógiáról: "Azokban a lemezekben semmilyen cél nem volt. Csak a mennyiség miatt csináltuk. Szóval csak nyomtuk neki, mint az állat."

A friss lemezzel, az október 7-én megjelenő Revolution Radioval kapcsolatban: "Nem egy mérges lemez. A zavarodottság mellett a sok káosz közepette történő helykeresésem inspirálta. Ez egyben a Green Day történelmének a vezérfonala is - az elveszettség.

A 2012-es három nagylemez grandiózussága után a Revolution Radio nem lesz olyan kipúderezett, sokkal inkább a lényeget fogja mutatni: egy magunk által producerelt dalcsokor, melyet több tonna kávé hajtott előre és a hármas az év első hat hónapjában, a saját, Otis nevű stúdiójában történő ámokfutását mutatja be."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr511666794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum