RockStation

Nézz bele a klasszikus Misfits reunion koncertjébe!

2016. szeptember 05. - theshattered

misfits-002.jpgA tegnapi koncertjén 1983 óta először újra színpadra lépett a Dave Lombardoval megerősített klasszikus felállású Misfits, azaz Glenn Danzig, Jerry Only és Doyle Wolfgang Von Frankenstein. A modern technika csodáinak köszönhetően néhány fanok által készített videó már fel is került az internetre, ezeket itt, nálunk is megnézhetitek.

Egyelőre még egy buli bizonyos ebben a felállásban, szeptember 18-án, Chicagoban. A folytatásról még semmi hír, viszont Glenn ezt nyilatkozta az ügyben: "Meglátjuk, hogy hogyan fog menni. Talán további munkát is vállalunk majd, ki tudja, mi fog kisülni ebből? Úgy értem, hogy katasztrófa biztos nem lesz, sőt, szerintem egy hihetetlen élménnyel leszünk gazdagabbak."

És hogy milyen bulikra lehet számítani? "Azt fogom csinálni, amit mindig. Kimegyek oda és megpróbálom jól érezni magamat és ezt átadni mindenki másnak is. Úgy le akarom tarolni a közönséget, hogy azt se tudják, mi lelte őket."

 

#Misfits

Chelise Simmons (@cookiechick69) által közzétett videó,

 

#riotfest #misfits #originalmisfits

d a w n (@litterboxslave) által közzétett videó,

 

The punk-rock reunion I'd been waiting for since the 4th grade #misfits #denver #riotfest

adam perry (@adamice9) által közzétett videó,

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4311677519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum