RockStation

Több, mint 100 millió dollárt kasszírozott a Guns N' Roses

Big business

2016. szeptember 10. - sunthatneversets

gnr_2016.jpg

Toronymagasan vezeti a Guns N' Roses a Billboard legfrissebb Hot Tours összeállítását. A csapat közel 117 millió dollár jegybevételt termelt észak-Amerikai turnéján.. A bandára pedig, több mint egymillió ember volt kíváncsi.

A fenti eredmények nemrég váltak véglegessé. Ezek szerint Not In This Lifetime elnevezésű turnéjának első körében a zenekar huszonöt koncerten 116,8 millió dollárnyi jegybevételt söpört be, és 1 millió 48 ezer embernek játszott. Az értékesíthető jegyekből mindösszesen 60.000 nem talált gazdára. Ez 5 % körüli eredmény, ami majdnem tökéletesnek mondható. A Guns ráadásul nem arénákban játszott, hanem futballstadionokban, így ez a siker még inkább felértékelődik. A fent említett listán olyanokat utasítottak maguk mögé, mint Bruce Springsteen, Barbra Streisand, vagy Billy Joel. 

A gépezet ilyen eredmények után természetesen nem áll le, a Not In This Lifetime turné ősszel Dél-Amerikában, majd 2017 elején a Távol-Keleten és a csendes-óceáni térségben folytatódik, utána pedig minden bizonnyal Európa következik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1611692795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum