RockStation

Napi bulvár: Axl Rose-t egy volt zenésztársa pereli

2016. szeptember 14. - theshattered

guns-n-roses-axl-rose.jpgA Guns N' Roses reunionnal Axl Rosenak és társainak szó szerint nyakába szakadt a Nemzeti Bank, ugyanis a nagy összeborulós turnéval már több, mint 100 millió dollárt kaszáltak. És még hol van a vége... Persze, hogy az élet nem csak napfény és boldogság, a jó Rózsa Sándor egyik volt alkalmazottja egy állítólagos nem rendezett bér miatt perelte be Rose-t.

Történt ugyanis, hogy Chris Pitman (aki 1998-2016 között volt tag a GNR-ben) állítása szerint egy egész évi bérével tartozik a valamikori szexszimbólum, ami nem kevesebb, mint 163000 dollár. Rosenak ezt az összeget még 2012 októberében kellett volna rendeznie, lássuk be, nem kapkodta el egyik fél sem a dolgot. Hogy Pitman mire várt négy évig, az nagyon jó kérdés, de ahogy ismerjük a Rose körüli ügynökhadak munkáját, nem olyan biztos, hogy ebből bármit is fog látni.

Akit pedig érdekel, hogy hogyan oszlik meg a turné bevétele a három "nagy" között,  Axl 36, Slash 33, Duff pedig 30%-ot kaszál az összbevételből. A többiek "jómunkásember" módjára fix bérezést kapnak - valószínűleg ők sem éheznek a turné alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7911704767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum