RockStation

Elvileg nagyon baba Tool albumra számíthatunk!

..., ha egyszer megjelenik

2016. szeptember 16. - theshattered

tool2016.pngNagyon erős túlzással akár azt is el tudjuk képzelni, hogy tényleg 10000 nap fog eltelni a Tool előző, hasonló című lemeze és az elvileg már erősen készülő friss lemez között. Viszont ha már a sajtóhadjárat beindul, felcsillan az egyszeri rajongó szeme, most például Justin Chancellor basszer hintett el néhány gondolatot az arra éhezőknek:

"Ne féljetek, nagyon remek lemez lesz. Hamarosan el fog készülni. Már a sütőben van! És csak sül és sül!" - mondta a Top Guitarnak.

Hogy a pletyka valós-e, miszerint tényleg kétlemezes albumra kell-e számítani, amin még a legrövidebb termés is 12 perces lesz, sajnos nem tért ki Chancellor Úr. Viszont itt megnézhetitek a teljes interjút!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4311711633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum