RockStation

Kanyarban a Dying Wish új albuma

2016. szeptember 19. - sunthatneversets

dying_wish_2016.jpg

11 hosszú év után új Dying Wish album jelenik meg novemberben. Alább a zenekar közleményét olvashatjátok.

"Örömmel jelenthetjük be, hogy végre elkészültünk az új lemezünk stúdió munkálataival! Ennek eredményeképpen, 11 hosszú év után, a novemberi HammerWorld mellékleteként megjelenik a Tükörország címet viselő nagylemezünk!

Mára szerintünk már sokan tudjátok, szakítva a hagyományokkal, egy színtiszta magyar nyelvű koronggal rukkolunk elő, aminek előfutára volt a néhány évvel ezelőtt felbukkanó Lopott Idők dalunk!

Nagyon pozitív volt a fogadtatása mind a youtube-on, mind a koncerteken, amit nagyon köszönünk nektek, reméljük az új dalok is hasonlóképpen el nyerik tetszéseteket!

dying_wish_tukororszag.jpg

Mi már nagyon izgatottak vagyunk az új anyagot illetően, imádjuk az új nótákat, a lemez hangzásával maximálisan elégedettek vagyunk (Denevér stúdió), a borító pedig fantasztikusra sikeredett (Hjules)!

Hamarosan elkezdhetitek az ismerkedést az új zenékkel, ugyanis szeptemberben és októberben is jelentkezünk egy-egy szöveges videóval!

Elsőként, a nyári koncertjeinken már játszott, Amit akasz című dalunkat mutatjuk be, egy egyedi hangvételű videón, a felvezető trailert már meg is tekinthetitek! A dalpremierre pedig szeptember 23.-án kerül sor! Hazai pályás lemez bemutatónk novemberben lesz, Karcagon, hamarosan jövünk a részletekkel! Addig is keressétek a facebook oldalunkat a friss infókért, kövessétek a youtube csatornánkat!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8211721649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum