RockStation

Üt majd mindent, mint a piros hetes! - Két hét múlva "Grind over Europa tour" sztori Budapesten!

2016. szeptember 26. - csubeszshuriken

bloodshed_fest_2016_durer_kert_2016.jpgÜt majd akkorát, mint a piros hetes! Az év talán legsúlyosabb és legrangosabb grindcore estje október 10 - én majd a Dürer Kertben. Ugyanis a Bloodshed Fest - Grind over Europa tour 2016 néven futó turné olyan a műfajban csúcsragadozónak számító bandák kombinált koncertjét hozza, mint például a The Afternoon Gentlemen, és az idén gyilkos új és egyben utolsó lemezzel jelentkező Weekend Nachos. Akik valóban ezzel a turnéval búcsúznak európai rajongóiktól, ami nyilván nem egy jó hír, viszont jelentheti azt, hogy lealáznak és felemelnek minden másodpercet, amit még a színpadon tolnak ebben a felállásban. A névsornak azonban még nincsen velük vége.

Mert a powerviolence és a crust határain mozgó szintén az államokból érkező Homewrecker mellett még két állatban utazó brit banda, azaz az Endless Swarm és a Groak is színpadra lép. Illetve a sornak ezután sincs vége, hiszen a kihagyhatatlan magyar vendégek ezen az estén a SOTE, a Jack és Vorgär lesznek. Ami összegzésül azt jelenti, hogy nyolc vehemens banda törekszik majd a cselesen cséphadaró és az aljasban olálkodó zenei elemek váltakozásával kiakasztani a képzeletbeli ökölrázás számlálót, ami nem burkoltan rekord gyanús műsor lehet ezen az estén. Kedvcsináló meg, ha kell, itt lejjebb megtalálsz mindent ami csúnyán odaharaphat előzetes gyanánt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr511744621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum