RockStation

Egy kis "3D" - Itt egy új The Dillinger Escape Plan, The Devil Wears Prada és Dark Tranquility dal!

2016. szeptember 27. - theshattered

thedillingerescapeplandissociation.jpgTalán tegnap az újabb Metallica dal premierje kicsit elnyomta a többieket, de ez korántsem jelenti azt, hogy rossz lenne a "második hullám" termése. Sőt, nem is apró nevek álltak elő friss terméssel, egész pontosan 3 "D"-s banda, a The Dillinger Escape Plan, a The Devil Wears Prada és a Dark Tranquility is megmutatta, mire kell majd számítani a hamarosan érkező új anyagukon. Ugorjunk csak neki!

A hamarosan búcsúzó The Dillinger Escape Plan jelen állás szerint utolsó nagylemeze a Dissociation október 14-től lesz elérhető. Erről hozták nyilvánosságra a sorban (és lemezen is) második dalt, a Symptom Of Terminal Illnesst.

A The Devil Wears Prada friss kisfilmje az október 7-én megjelenő Transit Bluesról származik. A To The Key Of Evergreen egy látványos videóval gazdagodott, bárcsak a zene is olyan izgalmas lenne, mint a képi világ...

A svéd dallamdeathes Dark Tranquility hozza az elvárható pusztítást, melynek igazából mi csakis örülni tudunk. A november 4-én megjelenő Atoma-n helyet foglaló The Pitiless nem fogja megváltani a világot, de azért van benne húzás.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3611745385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum