RockStation

Szeretnél Eddie lenni Halloweenkor? Már ez is megoldható!

2016. szeptember 27. - theshattered

ironmaideneddiemasks.jpgAz amerikanizálódás jegyében már Magyarországon is meg-megjelenik a Halloween-mánia. Ennek van, aki örül, van, akit a hideg ráz ki (és nem a jó értelemben), de az biztos, hogy hatalmas biznisz van ebben az egészben. Az Iron Maiden sem marad ki ebből az egész mókából, egy egész sor Eddienek öltözhet be az arra vállalkozó elvakult rajongó, lássuk csak, mi a "menü".

A 'Maiden "bűntársa", a Trick Or Treat studios kimondottan az ijesztgetésre játszik, millióféle maszkot és egyebet lehet találni náluk, a piacuk pedig főleg az október vége. Az idei évre megszerezték a licenszt az Iron Maiden jogtulajaitól, így bárki szert tehet egy Book Of Souls, Piece Of Mind, Killers, Powerslave, vagy első lemezes Eddie fejborításra, csupán 60 dollár/darab áron, ITT tudjátok lecsekkolni őket. Mi a jó biznisz, ha nem ez?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8911746571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum