RockStation

Napi Korn: szólóalbumot ad ki Fieldy

2016. október 13. - theshattered

fieldy.jpgFelpörgött az élet a Korn körül. Ezen mondjuk nem lepődünk meg, mivel az október 21-én megjelenő The Serenity Of Suffering az eddig bemutatott 4 dal alapján alsó hangon is az elmúlt 10 év legjobb Korn lemeze lehet, csak tartson ki a lendület a többi dalban is. Viszont úgy néz ki, Fieldynek le nem kötött energiái vannak, ugyanis egy basszgitár-központú szólólemezt készít Bassically címen.

"Már dolgozok rajta egy ideje." - nyilatkozta a bakersfieldi öthúrbajnok - "Már igazából majdnem be is fejeztem. Itt van nekem Marco, aki a hangzásért és a keverésért felelős srác, ő fogja megkeverni a basszusalbumomat novemberben. Már csak néhány simítás van hátra, aztán már meg is jelenhet. Egy zenei utazás lesz, az egész instrumentális. Játszom 15 húros basszuson, fretless basszuson, mindenféle basszuson, amit csak el tudsz képzeni, Fender jazzen, mindenen. Nem is tudnám felsorolni, milyen basszgitárokat használtam. A lemez maga egy igazi utazás lesz. Fúziós jazz, punk, latin, blues, reggae... Nem is tudom, hogy van-e olyan stílus, amihez ne nyúltam volna hozzá. Már amennyire én értek hozzá. Szóval ez lesz, csak egy instrumentális album."

De vajon egy tényleg ütős lemezre számíthatunk, vagy ugyanolyan bukta lesz, mint anno a raplemeze? Idővel kiderül!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr911800167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum