RockStation

Grinddal teli este a Dürer Pincében

2016. október 18. - sunthatneversets

boak.jpg

Az október 10-i Weekend Nachos buli után egy újabb grinddal teli este várja majd mindazokat, akik ellátogatnak október 28-án a DRRPNC-be. Két kiváló brit banda lesz turnén a Boak és a Lugubrious Children személyében.

A Boak Aberdeenből, Skóciából érkezik. A két anyaggal rendelkező zenekar kőkemény powerviolence/grind kombóval operál nem kevés Cursed hatással megspékelve. A Cursed hatás inkább 1-1 riffben és az énekben jön ki leginkább, de hangzás terén is szeretnek hasonlóan megszólalni, mint Chris Colohanék. A Boak eddigi 2 anyaga természetesen meghallgatható a bandcamp oldalukon. Nem kérdés, hogy élőben is egy lehengerlő produkciót várhatunk tőlük.

Turnépartnerük Leedsből a Lugubrious Children lesz, akiket nyáron elcsíphettetek már a Fluff Festen egy gyilkos buli keretein belül. A zenekart ugyanaz a színtér termelte ki, ahonnan a The Afternoon Gentleman, Endless Swarm, a Gets Worse és a Groak (vagy akár a szintén nálunk már megfordult Famine) is származik.

Két saját lemez és két split köthető a nevükhöz, és külön érdekesség, hogy a két közös anyag pont az Endless Swarmmal és a Groakkal együtt készült.

A Lugubrious children kicsit inkább a fastcore oldaláról közelíti meg a történetet, de kevésbé sem gyengébb előadás formájában. Számaikban egymással karöltve sorakoznak fel a suttyó riffek és a blastbeatek is egyaránt. Pazar lesz!

Hazai részről szintén két remek banda adja majd a talpalávalót az old school grindcore Sote és az allschool monster Step On It személyében. A Step On It hosszú idő után újra aktívnak mondható, és hamarosan talán új anyaggal fognak előrukkolni a veterán thrashcore arcok. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5511809123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum