RockStation

A Pearl Jam, a Journey és a Yes is a Rock And Roll Hall Of Fame jelöltjei között!

2016. október 19. - theshattered

pjearlypublicity3.jpgNapvilágot látott a jövő évi Rock And Roll Hall Of Fame jelöltjeinek teljes listája. Mint ismeretes, ahhoz, hogy valamely csapat, vagy formáció, esetleg szólóprodukció jelölt legyen, legalább 25 évnek kell eltelnie az első lemez megjelenése után, így már eleve legendákként beszélhetünk a jelöltekről azelőtt is, hogy bármelyikük tagja lenne ennek a meglehetősen elit klubnak. Az áprilisban tartandó ceremónián esélyes zenekarok, előadók listája a következő:

Bad Brains, Depeche Mode, Joe Tex, Jane's Addiction, J. Geils Band, Journey, Steppenwolf, Chaka Khan, Kraftwerk, The Zombies, Chic, Joan Baez, The Cars, MC5, Yes, Janet Jackson, Electric Light Orchestra, Tupac Shakur, Pearl Jam.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9811820337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum