RockStation

Cukiságfaktor kimaxolva: Eljegyzési fotón szerepel a black metal banda

2016. október 23. - theshattered

ht_black_metal_photoshoot_as_02_161021_4x3_992.jpgIlyen is csak Amerikában történhet meg! John Awesome (micsoda név!) és Nydia Hernandez épp az eljegyzésüket szerették volna emlékezetessé tenni néhány, a telihold fénye alatt lőtt fényképpel, amikor a kaliforniai Holy Jim Canyon erdeiben egy promó fotókat készítő black metal csapatba, a Coldvoidba botlottak.

"A fotózás utolsó szakaszában néhány halottra mázolt srácra lettünk figyelmesek, ahogy egy közeli fánál ültek és black metalt üvöltettek. Hirtelen arra gondoltunk, hogy milyen jópofa lenne, ha bevonnánk őket az esküvői fotózásba. Odamentünk, megkérdeztük őket és örömmel elvállalták! Nagyon rendesek voltak. Komolyan nem tudom ezt még feldolgozni sem. Adtak nekünk egy példányt a demojukból is, tökéletes aláfestése volt annak, ahogy este elhagytuk az erdőt. Egy tökéletes, rögtönzött lezárása volt a fotózásnak. Nem is tervezhettünk volna jobbat."

ht_black_metal_photoshoot_as_03_161021_4x3_992.jpgItt pedig jöjjön pár azok közül az "erdőelhagyós" zenékből:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2511831311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum