RockStation

Rocktóberi tombolás a Barba Negrában

2016. október 26. - sunthatneversets

bn.png

Rockerek és metálosok Mekkájává válik a Barba Negra október végén. Kezdetnek egy emelettel feljebb költözik a pokol. Fellép a Suicidal Angels, a Skull Fist, az Evil Invaders és a Mortillery. A hazai rock szcéna ismert arcai sem maradnak ki a buliból, a hétvégi hangulatról a Zorall és a Bikini gondoskodik, jubilál a Moby Dick, a hónapot pedig a Paddy and the Rats-szel zárjuk.

Tobzódunk a Trashben
Ismét bakancsok tömegei doboghatnak a küzdőtéren, hiszen nagyon erős line-uppal találják magukat szemben a trash-rajongók október 26-án. A Suicide Angels idén májusban megjelent albumát népszerűsítő turnéja a lemezhez hasonlóan a Division of Blood címet viseli. Az európai turné lassan lezárul, de a thrash fenegyerekei a magyar rajongókat sem hagyják cserben. Ahogy az egész koncertsorozat alatt, budapesti állomásukra sem egyedül érkeznek. Velük tart a tavalyi, négy hónapos szünet után újra működő Skull Fist, akik legutóbbi albumukat 2014-ben adták ki és folyamatosan dolgoznak az új anyagon. Két 2013 óta ütemesen fejlődő, feltörekvő együttes pörgeti még fel a hangulatot, az este főfellépőjére, a Suicide Angelsre a Mortillery és az Evil Invaders melegíti be a közönséget. Ezt a felhozatalt érdemes a saját szemünkkel látni. További infók ITT.

„Buli van, buli volt, buli lesz még” a Zorallal
A Barba Negrába szinte hazajáró Zorall zenekar megint egy pörgős ’retrock’ bulival örvendezteti meg az önfeledten szórakozni vágyó közönséget. A banda jelenleg új, Retrográd című albumát népszerűsíti. Aki lemaradt az augusztusi lemezbemutatóról, október 28-án pótolhatja a kihagyott táncmozdulatokat és nevetéseket, és együtt adhatja át magát a régi-új slágereknek, az ismerős dallamoknak és az ötletes szövegeknek. Jöjjenek újak és régi rajongók, kicsik és nagyok, idősek és fiatalok! A Zorall zenekar mindenkinek jó választás szombat estére. „Induljon a banzáj!” További infók ITT.

Veri hepi az élet, ha a Bikini játszik nekünk
A szeptemberi Trackes buli után, a szabadteret magunk mögött hagyva, de a jókedvet magunkkal hozva élvezhetjük a Bikini október végi koncertjét. Az idősek és fiatalok közt egyaránt nagy népszerűségnek örvendő együttes ismét azt az utánozhatatlan hangulatot varázsolja majd a Barba Negrába, amit megszokhattunk tőlük. Október 29-én újra együtt énekelhetjük, hogy „Veri az élet, veri hepi” és közösen tehetjük fel a kulcsfontosságú kérdést: „Részegen ki visz majd haza?”. Legyen bár tél vagy nyár, a Bikini-szezon sosem érhet véget. Facebook esemény ITT.  

Kegyes évek! 35. éve velünk a Moby Dick
Felejthetetlen estében lesz része annak, aki az október 30-i a vasárnapon a Barba Negrát választja. A magyar metal egyik úttörője, a Moby Dick ugyanis ekkor ünnepli fennállásának harmincötödik évfordulóját. Ezen az éjszakán nem csak ez ad okot az örömre, hiszen az együttes duplán jubilál: 25. életévébe lépett egyik leghíresebb albumuk, a Kegyetlen évek. A zenekar mozgalmas évtizedeket tudhat maga mögött, tizenegy stúdióalbummal büszkélkedhetnek. A Moby Dick ’81 óta tartó karrierjét megkoronázó eseményen olyan vendégek érkeznek még a színpadra, mint az Auróra, a Remorse és a Words of Blood. Dobogjanak a bakancsok, koccanjanak a sörösüvegek, ünnepeljétek velünk a magyar thrash metal öreg motorosait ezen a megismételhetetlen koncerten! További infók ITT.

Itt az ideje megőrülni! Paddy and the Rats Halloween Special
Őrületes ír rock buliban lesz része annak, aki az októbert a Paddy and the Rats koncertjével zárja. Érdemes eljönni, hiszen ez az együttes utolsó budapesti fellépése, mielőtt közös turnéra indul az Ignite-tel. A zenekar híres fergeteges hangulatú koncertjeiről és arról, hogy közönségét egy emberként tudja megtáncoltatni. Nem lesz ez másképp október 31-én sem, mikor a kedélyeket még a Halloweeni jelmezek is tovább borzolják. A banda energiája minden alkalommal biztos recept egy óriási tombolásra, de segítenek ebben az új dalok is, mint a My Sharona és a Drunker Than You, és persze a banda olyan védjegyei, mint például az óriási népszerűségnek örvendő Freedom. Aki lemaradt a szeptemberi nyárbúcsúztató koncertről a Trackben, egyet se féljen, várja a Paddy and the Rats legénysége a Barba Negra fedélzetén egy utolsó októberi bulira. Infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6211839127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum