RockStation

Áprilisban Mayhem koncert a teljes De Misteriis Dom Sathanasszal!

2016. október 29. - theshattered

Mayhem 2014 2.jpgJövő tavasszal Magyarországot is eléri a Mayhem "teljeslemezes" turnéja, melynek keretében az elejétől a végéig hallhatjuk majd a méltán hírhedt klasszikust, az 1994-es alapvetést, a De Misteriis Dom Sathanast. A black metal egyik leginkább kultikus zenekarának várhatóan kicsit sem könnyed körútja jövő tavasszal éri el hazánkat.

A turnéról az énekes, Csihar Attila a következőt nyilatkozta: "Az idő múlásával az egész zenekar sokkal erősebb és tapasztaltabb lett. Szóval most hirtelen azt éreztük, hogy itt az ideje teljes egészében eljátszani az anyagot, hogy több, mint két évtized után a világra szabadítsuk ezt a szörnyeteget. Szóval a De Misteriis Dom Sathanas végre életre kel!"

Sokat nem is érdemes azon gondolkodni, hogy kinézzünk-e április 15-én a Dürer Kertbe, mivel valószínűleg ez az első és jó eséllyel az utolsó alkalom, hogy ezzel a ténylegesen kultikus és nagy súlyú lemezzel ilyen módon legyen szerencsénk találkozni. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2911912419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum