RockStation

Tartod a Halloweent? Itt van néhány metalos jelmezötlet!

2016. október 30. - theshattered

halloween-costumes-750x393.jpgKétségtelen, hogy a Magyarországra is egyre inkább benyomuló Halloween az egyik legmetalosabb ünnep, amit ki lehet találni. Ilyenkor mindenféle félelmetes, de alsó hangon is ijesztő jelmezbe burkolt emberek róják az utcákat, hogy aztán a gyerekeknek a csokikészlet, a felnőtteknek meg a véralkoholszint is gyarapodjon kicsit. Ha esetleg ti is foglalkoztok ezzel az egésszel, akkor itt van egy kis összeállítás a legmetalosabb Halloweenes jelmezötletekből.

A legegyszerűbb, ha csak fogjuk magunkat és felveszünk némi göncöt. Lehetünk "igazi" rockerek, glam metalosok, vagy amik szeretnénk lenni.

steel-panther-750x500.jpgA következő lépés az arcfestés. Egy kis parókával kiegészítve (már akinek kell) akár Alice Cooper, King Diamond, vagy új albumos Metallica esetleg The Misfits tag is lehetsz.

alice-cooper.jpg

atlasrise.jpg

8d2f5fc23d7ea12f8b224216103cfc83.jpgHa esetleg sok pénzed van (habár a kiszállítást már buktad sajnos), akár Slipknot tagnak, Vic Rattleheadnek, vagy éppenséggel Papa Emeritusnak, Nameless Ghoulnak, Crimson Ghostnak, valamelyik KISS tagnak is öltözhetsz... A határ a csillagos ég!

slipknot_masks.JPG

mdt62240-800x800.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6611892869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum