RockStation

A Mastodon már az utolsó simításokat végzi az új lemezen

2016. november 02. - theshattered

mastodon_live_1.jpgHa hihetünk a zenekari beszámolóknak, hamarosan (értsd: jövő év eleje) a boltok polcaira kerülhet a Mastodon legújabb, egyelőre még cím nélküli, de az biztos, hogy kétlemezes új albuma. Az első lemezen teljes zenekari kompozíciókat, a második korongon Brent Hinds dalait tartalmazó albumhoz már csak néhány pici apróság kell és kész is lesznek az október óta tartó felvételekkel.

Az Atlantában felvett és majd Los Angelesben véglegessé csiszolódó albumról, mely a 2014-es Once More 'Round The Sun utódja lesz, Bill Kelliher gitáros a következőt nyilatkozta: "Kicsit olyan lesz, mint az előző lemez, de bizonyos helyeken mélyebbre megyünk annál - kicsit több lesz a pszichedelikus rész, kicsit több lesz a technikás elem. Egy csomó, eddig még fel nem fedezett helyre is elmozdultunk. Szóval ez igazából az előző lemez egyfajta folytatása lesz, de jóval mélyebb is lesz annál."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8911923465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum