RockStation

Megjelent a Bon Jovi legújabb albuma, a This House Is Not For Sale!

2016. november 05. - sunthatneversets

bon_jovi_2016_3.jpg

Egy Jerry Uelsmann kép, amelyen egy büszke, történelmi kőépület látható, hatalmas gyökerekkel alátámasztva: többek között ez ihlette Jon Bon Jovit a legújabb albumuk megírására.

„Ez a kép a mi történetünket mondja el… ezért is választottuk az új lemezünk borítójául” – nyilatkozta. Az első – még augusztusban – megjelent single az albumról, az azonos című This House Is Not For Sale volt. A producerek, John Shanks és maga Jon Bon Jovi az album nagy részét ugyanabban a New York-i stúdióban vették fel, az Avalon Studiosban, ahol az első albumuk is készült 1983-ban.

bon_jovi_s_album_this_house_is_not_for_sale.jpg

„A nehézségek, amelyeket együtt oldottunk meg az elmúlt években egyre közelebb hozta a zenekar tagjait, és szerencsére a kiadóval is jól együtt tudtunk működni – mondta Jon. Most pedig elkészült egy nagyszerű album, amely sok mindent fog elmondani, de semmit sem akar bizonyítani.”

A This House Is Not For Sale a Bon Jovi első olyan albuma, amelyen már nem hallható a három éve távozott Richie Sambora gitárjátéka. A Bon Jovi több mint 130 millió albumot adott el világszerte, rendszeresen új himnuszokkal gazdagította a rádiókat és a slágerlistákat, a világ körüli turnéik jegyeladásai pedig rekord bevételeket hoztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6711931759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum