RockStation

Don't need you - Nézd meg a Bullet For My Valentine új videóját!

2016. november 07. - theshattered

dontneedyou.jpgÚj kisfilmmel jelentkezett a legutóbbi, Venom című lemezükkel végre újra magához térő Bullet For My Valentine. A friss dalocska már feltehetőleg a következő, egyelőre még be nem jelentett nagylemezen fog helyet kapni, úgy néz ki, a lendület továbbra is megvan a srácokban.

"Kemény, sötét, szuper-epikus, jellegzetesen Bullet. Úgy gondolom, hogy az emberek el fogják dobni az agyukat tőle. Nagyon szeretjük és úgy vélem, ezzel meg tudjuk mutatni, merre is tart a zenekar." - nyilatkozta Matt Tuck énekes a dalról.

És mi a helyzet a Ville Juurikkala által rendezett videóval? "Ez nem egy tipikus 'elátkozott' menyegző, csak egy általam kitalált koncepción alapul. Itt van egy a gyönyörű ceremónia, látszólag az egész a szerelemről és a bizalomról szól, de megjelenik a felszín alatt a bizalmatlanság és az egésszel járó baromság. A templom, amiben forgattunk, ilyen szempontól tökéletes. Nem egy tipikus esküvői helyszín: lepukkant és koszos. Úgy gondoltuk, ez az ellentét jól összeillik majd a videó alapötletével. Azt akartuk, hogy az egész magasztosnak és fenségesnek látsszon, de a felszín alatt az egész egy kicsit mocskos."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1211938325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum