RockStation

Európába jön jövő nyáron a Foo Fighters

2016. november 07. - sunthatneversets

Foo Fighters20142.jpg

Bár Dave Grohlék hosszabb pihenőt jelentettek be nemrégiben, így némileg meglepő, hogy erősen úgy néz ki mégsem lesz olyan hosszú az a pauza. A tegnapi napon került ki a Foo Fighters különböző közösségi oldalaira egy Európa éjszakai fényeit ábrázoló térkép, melyen Portugália még fényesebb is volt, mint a térkép többi része.

Ez persze nem volt véletlen, hiszen immár hivatalos, hogy a zenekar július 7-én a NOS Alive fesztiválon lép fel Lisszabon mellett, ami már önmagában előrevetíti a további fesztiválfellépéseket. Az meg pláne, hogy a zenekar hivatalos oldalán egy útlevél nyitható ki, melyben a portugál dátum mellett bőven van hely még többnek is. Mondjuk egy Sziget Fesztiválnak?

foo_fighters_passport.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7211938593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum