RockStation

Legyen a Man In The Box az amcsi himnusz?

Ti melyik magyar klasszikust emelnétek állami szintre?

2016. november 11. - theshattered

aic_old.jpgMeredek ötlet, mi tagadás! Egyáltalán: akármennyire nagy rajongó is legyen valaki, senki sem gondolhatja komolyan, hogy egy kedvenc dala legyen hazája egyik első számú nemzeti jelképe. Persze Amerikában, a szabadság földjén ilyenre is sor kerülhetne, ha az ottaniakon múlna. Egy online petíció már el is indult azért, hogy az Alice In Chains egyik tagadhatatlan örökérvényűje legyen a nemzeti himnusz.

A kérvény elindítója egész pontosan a már negyedszázados múltra visszatekintő Man In The Boxot szeretné, ha az lenne az a dal, amelyről minden amcsit azonosítanak, ha felcsendül. Úgy néz ki, hogy pár hasonszőrű követője is akadt, hiszen az ITT található petíciónak már 210 aláírója van. Természetesen ezt senki sem gondolhatja komolyan, de jó eljátszani a gondolattal.

Ti melyik magyar klasszikust emelnétek állami szintre?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9411949701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.11.11. 15:38:42

50 misiért megmondom! ;)

theshattered 2016.11.11. 16:33:52

@NZperX: Mézga Aladár annak idején sokkal ócsóbb' volt :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum