RockStation

Tim Commerford szerint Donald Trump maga Adolf Hitler

2016. november 15. - theshattered

timcommerford.jpgA cím valószínűleg mindent elmond, de a Rage Against The Machine / Prophets Of Rage / Wakrat basszer szépen, bő lére eresztve is kifejti, hogy miért is gondolja azt, amit. Figyelem, hosszú érvelés következik, magától a négyhúros kezelőjétől.

"Még mindig emésztenem kell. Oda vagyok ragadva a TV képernyőjére és próbálom megérteni az egészet. Ugyanannyira sokkolt az egész, mint a legtöbbünket ebben az országban. Pont a napokban beszéltem a fiaimmal és félelmetes idők ezek. Felfoghatatlan, hogy mennyien szavaztak rá és hogy mennyire elbaszott ez az egész rendszer. Az egész el van cseszve és ez szomorú.

Hallom, hogy többen már mondják is: 'Ó, tudod, ő meg fogja változtatni az országot.' meg egyéb ilyen faszságok. De az igazság az az, hogy az emberek azért szavaztak rá, mert 18%-os adócsökkentést ígért. Ez az, emiatt volt az egész. A pénz miatt. Ezért történnek ilyen dolgok, mert az emberek több pénzt akarnak. Ezért történt ez az egész és ezért vagyunk ebben az ijesztő helyzetben. Már a jelöltségük idején is megmondtam, ahogy mások is, hogy ez az ember maga Adolf Hitler. Ő Adolf Hitler. Ő a kibaszott Adolf Hitler. És. Ő. Félelmetes. Mindannyiunknak félni kellene és fel kell készülnünk a legrosszabbra.

A megválasztásának másik eleme a rasszizmus. Volt egy afroamerikai elnökünk és egy csomó Amerikában élő rasszista srácnak ez babrálta a csőrét. Szóval mentek és megválasztották a fehér csávót. Nem fognak a nőkre szavazni, nem érdeklik a latinók, mert ők rasszisták. Szóval van egy kibaszott pénzvezérelt, rasszista, fehér világ, amennyiben élünk, amely egy pénzvezérelt, rasszista elnököt helyezett hivatalba. Így megy ez. Ez a rasszizmus, ezek a fehér emberek. Úgy gondolom, hogy a fehérek az oka annak, hogy Trumpot megszavazták, mert a fehérek nem akartak sem afroamerikai, sem női elnököt. A fehérek helyezték őt hivatalba.

Aggódom az emigánsok miatt. Aggódom a muszlimok miatt. Aggódom a gyermekeim miatt. Az az ijesztő, hogy amikor azt kell mondanod a gyerekeidnek, hogy 'Ne zaklassatok másokat. Ne mondjatok hülyeségeket a nőkről, ne legyél rasszista, ne csinálj ilyeneket'. Erre itt van ez az ember, aki a gyermekeink szeme láttára csinálja ezt az egészet. És csak reméled, hogy 'Ó, úgysem szavazzák meg' és emiatt a gyerekeim sem lesznek majd hasonlók. Aztán mégis hivatalba került. És ezt rohadt nehezen magyarázod meg a kölyköknek, mert amikor felnőnek, már egy teljesen más világnézet lesz beléjük égetve. Ez az én legnagyobb félelmem - hogy milyenek lesznek a jövő felnőttjei.

De minden szempontból félelmetes ez a dolog. Vegyük az egészségügyet. Mi lesz azzal a 20 millió emberrel, akiknek igenis van egészségbiztosítása? Az Obamacare nem volt éppen a legjobb találmány, de legalább az ötlet jó volt. És... Falat akarunk építeni? Most ez komoly? Tényleg ez fog történni? Odamegyünk és csak úgy elkezdünk egy falat? El sem tudom képzelni. Aztán elkezdjük deportálni a muszlimokat és... Félelmetes idők ezek. Tényleg, komolyan félek minden értelemben.

Amerika - azt mondják, hogy meg vagyunk osztva, aztán ha megnézed az eredményeket, tényleg ez a helyzet. Csak remélem, hogy az a 49 millió ember, aki Hillaryre szavazott és azok a milliók, akik a másik emberre szavaztak továbbra is ott lesznek az utcákon és tüntetnek. Talán valami jó is kisülhet belőle, én legalábbis ezt remélem. Számomra ez több zeneírást jelent. Mindig is a zene volt az a csatorna, amit a szócsövemnek használtam. Szóval ez az egész csak feltüzel, hogy még több zenét írjak és hogy ezáltal politizáljam az embereket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7711962323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum