RockStation

Nézd meg a Children Of Bodom rajongókkal teli új dalszöveges videóját!

2016. november 17. - theshattered

children_of_bodom_2015.jpgÚj kisfilmmel állt elő a finnek kvázi veteráncsapata, a Children Of Bodom. Alexi Laihoék a tavalyi nagylemezük, az I Worship Chaos egyik dalára, a My Bodom (I Am The Only One)-ra készítettek egy dalszöveges videót, melyet a rajongók által beküldött fotókkal tűzdelt tele a brigád. Az írásban szó esik még az új gitárosról, Daniel Freybergről és Roope kiválásáról is.

"Hosszú ideje ez a legjobb és számomra legkedvesebb dalszöveges videó, mert ténylegesen is bevonhattuk a COB rajongókat a Föld minden sarkából. Ez a legkevesebb, amivel ki tudjuk mutatni a hálánkat, szeretetünket és megbecsülésünket azért az őrületért, amivel minden este megajándékoznak minket. Már alig várom, hogy játszhassam a dalt a következő koncerteken."

Daniel Freyberg bevételéről ezt mondta még áprilisban Laiho: "Már több, mint tíz éve személyesen is ismerem őt. Már játszott egy rakat zenekarban, így mindig is tudtam, hogy tud gitározni. Amikor új tag után kezdtünk nézni, vagy legalább olyan ember után, akivel lenyomhatjuk a bulikat, kipróbáltunk egy csomó nem finn srácot is és egyszerűen nem működött a dolog. Aztán ez az ember egyszer csak bedobta, hogy 'Hé, ha kell egy kis segítség, csak szóljatok.' Már egy ideje nem hallottam gitározni, így megkértem, hogy küldjön nekem egy videót néhány riffel, hogy tudjam, megy-e még neki a dolog, hát rendesen odarakta. Nagyon szeret dolgozni a srác. Gyorsan tanul, ami nagyon lenyűgözött. De az a helyzet, hogy még nem tudjuk, hogy bevesszük-e teljes jogú tagnak, vagy sem. Nem tudjuk még, hogy mi fog történni.

Mert ha belegondolsz, eljátszani a részedet a zenekari létnek csak egy kis szelete, mert játszani mindenképp kell. Egy zenekarban lenni sokkal inkább az egymás közötti jó viszonyról szól. Az a fajta banda vagyunk, akik folyton úton vannak, szó szerint együtt éljük az életünket, így nagyon fontos, hogy kijöjjünk egymással. Ha egy srác kiközösíti a másikat, az nagyon rontani tudja a közhangulatot. Már láttam ezt több zenekarnál is, nálunk nem akarom, hogy ez megtörténjen."

Roope Latvala kiválásáról a következőt nyilatkozta Laiho: "Abban a fázisban voltunk, amikor már egy bizonyos új kezdetet akartunk, hogy újradefiniáljuk magunkat valamilyen szinten. És mindenki - azaz mi négyünk - teljes erővel nyomta az egészet, még több energiát beleöltünk a zenekarba. De ő már igazán volt benne a dologban, tudod, a munkamorál szintjén, meg hasonlók. Így arra jutottunk, hogy mindenkinek jobb lesz így, ha abban a pillanatban megválunk egymástól és aztán ez is történt. És igen, mindez három nappal a stúdiózás előtt történt, de ez nem is volt... Akarom mondani, ez már egy olyan lépés volt, amit meg kellett tenni. És, hogy őszinte legyek, már körülbelül egy hónappal azelőtt eldöntöttem, hogy minden gitárt én fogok feljátszani, mert ahogy mondtam, vele már nem volt az igazi a viszonyunk.

Nem akarom kibeszélni, vagy bármi hasonló, egyszerűen ez történt. Ez az élet, nem tudod kitörölni sehonnan, bármekkora szívás. Mert igenis szívás! Már tizenkét éve velünk volt és a zenekar számára, ami egy igazi család lett idővel, nagyon nehéz volt. Mert nem az a fajta banda vagyunk, akik minden héten cserélik a tagokat. De tudod, haladni kell. Erről van szó."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3611968311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum