RockStation

Hallgasd meg a Pain Of Salvation új dalát!

2016. november 21. - theshattered

painofsalvatio2016band_638.jpgIgaz, hogy még kicsit arrébb van a megjelenés, egész pontosan január 13-án, a Pain Of Salvation mégis megszellőztetett egy fecskét a készülő új lemezéről, az In The Passing Light Of Dayről. A friss dal a Meaningless címet kapta, mely természetesen nálunk is meghallgatható.

A sötétebb tónusúra ígért friss korongra egyértelműen hatással volt az énekes, Daniel Gildenlöw csaknem halálos kimenetelű betegsége, melyről a következőt mondta a dalnok: "Ami egy egyszerű, idegesítő fertőzésnek indult, pár órán belül csaknem az életembe került. Ez a lemez az elkerülhetetlen átalakulásának szépségét mutatja meg. És a holnap iránti reményt, a változásba vetett hitet, nem érdekes, mennyire törékeny és naív lehet ez a remény."

Az új lemez dallistája és borítója a következő lesz:

painofsalvationinthepassing.jpg

01. On A Tuesday
02. Tongue Of God
03. Meaningless
04. Silent Gold
05. Full Throttle Tribe
06. Reasons
07. Angels Of Broken Things
08. The Taming Of A Beast
09. If This Is The End
10. The Passing Light Of Day

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr811978148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum